Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Denise Richards tovert naam ex om tot fee

Denise Richards heeft de tatoeage met de naam van haar ex-man Charlie Sheen laten aanpassen. De tattoo liet ze omtoveren tot een afbeelding van een fee.

Denise Richards heeft de tatoeage met de naam van haar ex-man Charlie Sheen dit weekeinde laten aanpassen. Ze liet de tattoo op haar enkel omtoveren tot een afbeelding van een fee. Dat bevestigde de woordvoerder van de actrice maandag tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

De 37-jarige Richards werd tijdens het bezoek aan de tattooshop gevolgd door haar eigen camera’s. Ze is bezig met opnamen voor een realityprogramma dat deze zomer op de Amerikaanse zender E! Entertainment te zien is. De show volgt de actrice terwijl ze ‘haar Hollywoodleven probeert te combineren met moederschap en romantiek.’ Richards zelf produceert de tv-serie, die tot op heden nog geen naam heeft.

Al voordat de camera’s begonnen met draaien, raakte de realitysoap van Richards in opspraak. Charlie Sheen riep het Amerikaanse publiek vorige maand op om niet te kijken naar het programma. De 42-jarige acteur stapte naar de rechter om te voorkomen dat zijn twee dochters Sam (3) en Lola (2) worden ‘geëxploiteerd’ in de tv-show van zijn ex-vrouw. De rechter stelde Sheen in het ongelijk en gaf de blonde actrice toestemming om haar dochtertjes te laten opdraven in het programma.

Charlie Sheen liet vorig jaar al een tatoeage met de naam van Denise van zijn pols verwijderen. Richards en Sheen waren drie jaar getrouwd. Het huwelijk liep in 2006 op de klippen. Richards beschuldigde haar ex vervolgens van mishandeling, wat resulteerde in een straatverbod.

[Novum]