Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Diddy schikt met ‘mishandelde’ makelaar

Sean ‘Diddy’ Combs heeft een schikking getroffen met een man die hem aanklaagde wegens mishandeling. De details van de overeenkomst zijn niet bekend.

Sean ‘Diddy’ Combs heeft een schikking getroffen met een man die claimt door hem mishandeld te zijn. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten waar de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ de hand op heeft weten te leggen. In de papieren wordt niet gemeld wat de overeenkomst precies inhoudt.

Makelaar Gerard Rechnitzer had de rapper aangeklaagd wegens mishandeling in februari vorig jaar. Combs zou op een feestje na de Oscaruitreiking hebben geprobeerd de vriendin van Rechnitzer te versieren. Toen de makelaar er bij zijn vriendin op aandrong te vertrekken, zou de rapper hem in het gezicht hebben geslagen.

Diddy heeft vanaf het begin volgehouden dat eventueel contact tussen hem en Rechnitzer niet zijn bedoeling was geweest. “Hij kwam op me af en om mezelf te beschermen stak ik mijn hand naar voren”, verklaarde hij over het incident. “Als er al contact is geweest tussen ons dan komt dat doordat hij tegen die uitgestrekte arm aanliep.”

[Novum]