Search
Close this search box.

Dennis uit Gouden Kooi wil vrij zijn

Oud-bewoner van de Gouden Kooi Dennis zingt op zijn single ‘Laat me vrij zijn’ over zijn weggenomen vrijheid. Hij doelt hiermee niet op zijn relatie met Nadia.

Oud-bewoner van de Gouden Kooi Dennis Bax zingt op zijn eerste single ‘Laat me vrij zijn’ over zijn weggenomen vrijheid. Hij doelt hiermee echter niet op zijn relatie met Nadia, ook ex-bewoner van de Kooi en vijf maanden zwanger van hun eerste kindje. Het is een knipoog naar zijn belevenissen in de villa waarin hij ruim vijf maanden zat opgesloten.

“Ik heb het wel meegemaakt, echt beklemd zitten in een relatie”, legt Dennis uit. “Maar het hoeft niet per se autobiografisch te zijn als je zingt.”

Nadia vond het in eerste instantie geen leuke tekst. “De eerste keer dat ik het hoorde dacht ik: kun je niks anders zingen? Maar hij heeft het natuurlijk niet zelf geschreven”, geeft ze toe. “Als je goed luistert, hoor je ook wel dat het geen betrekking heeft op onze relatie.”

De 25-jarige Dennis verbleef vorig jaar ruim vijf maanden in de luxe villa in Eemnes. Zijn verblijf bleef niet onopgemerkt. Bij zijn eliminatie eind november, waarbij de overige bewoners hem uit de miljonairsvilla stemden, ging de Alphenaar door het lint en sloopte een camera.

Voor Dennis is de single niet zijn eerste poging om tot een zangcarrière te komen. Eerder deed hij al auditie voor het programma Popstars the Rivals, maar hij viel net voor de liveshows af.

[Novum]