Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Angstaanjagende Evert Santegoeds is beul

Evert Santegoeds heeft de stem ingesproken van ‘De beul van de Martelaarsgracht’. Santegoeds opent dinsdag de nieuwe attractie in The Amsterdam Dungeon.

Vele BN’ers zullen zich kunnen vinden in de nieuwe rol die Evert Santegoeds op zich neemt. De roddelkoning heeft de stem ingesproken van ‘De beul van de Martelaarsgracht’, de nieuwste attractie van The Amsterdam Dungeon. Dat heeft het griezelhuis maandag bekendgemaakt.

Santegoeds, de hoofdredacteur van roddelblad Privé, opent de attractie dinsdag. De nieuwe show leidt bezoekers door een martelkamer waarin de stem van Santegoeds voor een schrikeffect moet zorgen.

The Amsterdam Dungeon opende in 2005 de deuren aan het Amsterdamse Rokin. In de ‘catacomben’ bevinden zich een museum, een theater en een achtbaan. Verklede acteurs proberen bezoekers de stuipen op het lijf te jagen.

[Novum]