Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dochtertje en ex niet in testament Heath Ledger

Heath Ledger heeft zijn ex Michelle Williams en hun dochtertje Matilda niets nagelaten. De vader van de acteur zal voor het duo zorgen, zo laat hij weten.

Heath Ledger heeft zijn dochtertje Matilda Rose en haar moeder Michelle Williams niets nagelaten. De Australische acteur, die in januari overleed na een onbedoelde overdosis medicijnen, stelde in 2003 zijn testament op en paste het nooit aan. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De ouders en zus van Ledger erven alles, maar de vader van de 28-jarige acteur heeft al laten weten dat ex-verloofde Michelle en Matilda niet worden vergeten. “Matilda heeft onze prioriteit en Michelle is onlosmakelijk met onze familie verbonden”, stelt Kim Ledger in een verklaring. “We gaan voor ze zorgen en dat is hoe Heath het zou hebben gewild.”

De Hollywoodster had, toen hij zijn testament opstelde, nog geen relatie met Williams. Uit rechtsdocumenten blijkt dat Ledger destijds voor 94 duizend euro aan bezittingen had, waaronder een Toyota Prius ter waarde van zestienduizend euro en meubels met een waarde van bijna dertienduizend euro.

Ledger werd op 22 januari dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Uit de autopsie bleek dat de filmster was overleden aan een overdosis medicijnen, waaronder pijnstillers, slaappillen en kalmeringsmiddelen. Hij werd op 9 februari gecremeerd in zijn geboortestad Perth in Australië.

[Novum]