Search
Close this search box.

Dyanne Beekman ontwerpt collectie voor volle vrouw

Dyanne Beekman heeft een speciale kledingcollectie voor de volslanke vrouw ontworpen. Met Dyanne+ richt ze zich op vrouwen met kledingmaat 44 en groter.

Dyanne Beekman heeft een speciale kledingcollectie ontworpen voor de volslanke vrouw. Met Dyanne+ richt de styliste zich op vrouwen met kledingmaat 44 en groter. De collectie is vanaf vrijdag te koop bij C&A.

De 35-jarige Beekman liet zich inspireren door haar ervaringen bij haar eigen bureau Beekman Styling en de kandidaten in haar metamorfoseprogramma Passion for Fashion. Ook haar eigen moeder zorgde voor de nodige inspiratie.

Eerder had Beekman voor C&A al succes met haar kledinglijn Dyanne Basics. Ook ontwierp ze ondergoed voor lingerieketen Livera.

[Novum]