Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dyanne Beekman stapt uit Passion for Fashion

Dyanne Beekman is het komende seizoen niet te zien in haar programma Passion for Fashion. De styliste heeft nog steeds last van een hersenschudding.

Dyanne Beekman is het komende televisieseizoen niet te zien in haar programma Passion for Fashion. Dat vertelt ze vrijdag in RTL Boulevard. De styliste struikelde vorige maand over haar hond en viel. Ze kampt nog steeds met de gevolgen daarvan. “Mijn hersenschudding is erger dan ze dachten”, vertelt ze. “Ik moet nu drie maanden heel rustig aan gaan doen.”

In overleg met haar dokter heeft de modekenner daarom besloten zich voorlopig terug te trekken uit haar programma. “Ik heb de knoop moeten doorhakken het een seizoen niet te doen. Mijn gezondheid laat het gewoon even niet toe”, legt ze uit.

Net 5 gaat nu op zoek naar een vervanger van Beekman. Wanneer de nieuwe reeks Passion for Fashion wordt uitgezonden is niet bekend.

[Novum]