Search
Close this search box.

Eddie Van Halen weer in ziekenhuis

Vijf Amerikaanse concerten van Van Halen zijn afgelast door gezondheidsproblemen van gitarist Eddie Van Halen. Hij wordt momenteel in het ziekenhuis onderzocht.

(Novum/AP) – Vijf Amerikaanse concerten van Van Halen zijn afgelast door gezondheidsproblemen van gitarist Eddie Van Halen. De Nederlandse muzikant wordt momenteel in het ziekenhuis aan medische onderzoeken onderworpen, zo heeft een woordvoerder van de rockband maandag laten weten.

Waar de 53-jarige gitarist aan lijdt, is niet bekendgemaakt. Met zijn gezondheid gaat het al langer niet goed. In de voorgaande jaren vocht hij tegen kanker en bezocht hij een afkickkliniek, naar verluidt voor de behandeling van een alcoholverslaving.

De vijf toerdata die zijn komen te vervallen, worden volgende maand ingehaald. Van Halen begon eind vorig jaar aan een reünietoer, waaraan ook de oorspronkelijke leadzanger David Lee Roth deelneemt.

[Novum]