Search
Close this search box.

Eerste namen Lowlands bekend

De Amerikaanse bands The National en Killswitch Engage staan deze zomer op Lowlands. Ook het Japanse Asakusa Jinta maakt zijn opwachting in Biddinghuizen.

De Amerikaanse bands The National en Killswitch Engage staan deze zomer op Lowlands. Ook het Japanse Asakusa Jinta maakt zijn opwachting op het festivalterrein in Biddinghuizen. Het festival vindt dit jaar plaats van 15 tot en met 17 augustus. De organisatie maakte maandag de eerste aanwezigen bekend.

Op het gebied van theater treden Toneelgroep Amsterdam, Helmert Woudenberg en Laura van Dolron tijdens het festival op. Dit jaar wordt ook een tweede bioscooptent opgebouwd, waar ’s avonds eigenzinnige films worden gedraaid.

Tijdens Lowlands zullen meer dan 150 acts te zien zijn op het gebied van muziek, cabaret, wetenschap, dans, kunst, film en literatuur. De geruchtenmachine voor de overige namen is in de aanloop naar het festival al flink aan het draaien. Zo worden Foo Fighters, Franz Ferdinand, Underworld en White Stripes als grootste namen getipt. De kaartverkoop is al van start gegaan.

[Novum]