Search
Close this search box.

Satellitemagazine maakt doorstart

De website Satellitemagazine.com maakt vanaf maandag (3 maart) een volledige doorstart. In 1999 startte deze website als hobby-site en was gedurende vele jaren een verzamelpunt voor en liefhebbers van satelliet-televisie en kende ook een enthousiast forum waar veel wensen en vragen ter sprake kwamen over de techniek en het zenderaanbod. Nu na ruim 9 jaar satellietontvangst in Nederland een prominente rol is gaan spelen is er de behoefte ontstaan aan een breed platform met informatie voor de schotelkijker.

Mede door de doorzettende digitalisering en het steeds groter worden aanbod van internationale free-to-air zenders maar ook van CanalDigitaal, neemt het aantal schotelkijkers nog altijd toe. Zo heeft CanalDigitaal onder de Nederlanders in binnen – en buitenland in totaal al meer dan 700.000 abonnees.

Daarnaast zijn er dan nog de vele andere kijkers die buitenlandse zenders uit Europese of andere verre landen willen ontvangen via de satelliet. Ook zij kunnen terecht op de nieuwe website waaraan ook een forum is gekoppeld dat binnenkort met medewerking van een aantal belangrijke partijen uit de satellietwereld zal worden uitgebreid. Met de nieuwe start gaan in ieder geval Satplaza.com en Satellietnieuws.nl geheel op in het nieuwe platform dat dan ook als ‘Satellitemagazine powered by Satplaza’ zal gaan heten. [JHV/PvR/JK/Radio.NL]

Gerelateerde berichten