Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ex-vrouw Sarkozy in het huwelijk getreden

Cécilia Ciganer-Albéniz, de ex-vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, is zondag getrouwd met Richard Attias. Ze gaven elkaar het jawoord in New York.

Cécilia Ciganer-Albéniz, de ex-vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, is in het huwelijk getreden met evenementenplanner Richard Attias. Dat melden verschillende Franse media.

De geliefden gaven elkaar zondag om 19.00 uur plaatselijke tijd het jawoord in de Rainbow Room in het Rockefeller Center in New York. De ceremonie, die door ongeveer 150 mensen werd bijgewoond, werd opgeluisterd door het Harlem Gospel Choir, zo bevestigde een van de leden van het koor aan het Franse persbureau AFP.

Na de ceremonie waren er een receptie en een galadiner in de ruimte op de 64e verdieping van het Rockefeller Center, die onder meer een ronddraaiende dansvloer bevat.

De feestelijkheden rond het huwelijk begonnen vrijdagavond al met een feest in het huis van Attias in Connecticut. Zaterdag woonden de aanstaande echtelieden en hun gasten de musical ‘Mama Mia’ op Broadway bij.

Het is het derde huwelijk voor de 50-jarige Cécilia. Haar eerste man was televisiepresentator Jacques Martin. Nicolas Sarkozy trouwde begin vorige maand met zangeres en ex-model Carla Bruni.

[Novum]