Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Man Corinne Bailey Rae (31) overleden

De man van de Britse soulzangeres Corinne Bailey Rae is overleden. De 31-jarige saxofonist Jason Rae werd zaterdag dood gevonden in een appartement in Leeds.

De man van de Britse soulzangeres Corinne Bailey Rae is overleden. De 31-jarige saxofonist Jason Rae werd zaterdagmiddag dood gevonden in een appartement in Leeds. Dat meldt de BBC.

Volgens geruchten is Rae bezweken aan een overdosis drugs. Een woordvoerder van de politie bevestigde tegen de BBC dat een 32-jarige man is opgepakt op verdenking van het verstrekken van drugs aan de muzikant. De man is na betaling van een borgsom echter op vrije voeten gesteld tot het onderzoek naar de doodsoorzaak is afgerond.

Rae maakte deel uit van de band The Haggis Horns. De zeskoppige formatie, die in september een debuutalbum uitbracht, werkte niet alleen samen met Corinne Bailey Rae, maar ook met Mark Ronson en Amy Winehouse.

Jason en de 29-jarige Corinne, die hits scoorde met ‘Trouble sleeping’ en ‘Put your records on’, ontmoetten elkaar toen zij als garderobemeisje werkte in een jazzclub in Leeds. Ze trouwden in 2001.

[Novum]