Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Froger werkt aan tweede Nederlandstalige album

René Froger werkt momenteel aan zijn tweede Nederlandstalige album. Dat vertelt de 47-jarige zanger maandag in De Telegraaf. “We hebben nu drie liedjes klaar.”

Eind november bracht Froger, die in 1989 samen met Het Goede Doel een grote hit scoorde met ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, zijn eerste Nederlandstalige album uit: ‘Doe maar gewoon’. Voor dit album werkte hij samen met tekstschrijver Emile Hartkamp, die ook met Frans Bauer en Marianne Weber werkt en Froger wederom bijstaat voor zijn nieuwe cd.

Nu hij Nederlandstalig zingt, heeft de zanger echter ook het zelf schrijven van teksten ontdekt. Zijn nieuwe single ‘Jij moet verder’, die begin februari uitkwam, is bijvoorbeeld van zijn hand. “Vroeger maakte ik ook wel nummers”, vertelt hij. “Maar die durfde ik dan niet uit mijn zak te halen als ik eenmaal in de studio was. Die schaamte ben ik voorbij.”

Wanneer het nieuwe album van Froger uitkomt, is nog niet bekend.

[Novum]