Search
Close this search box.

Ex-vrouw Sarkozy viert driedaags huwelijk

Cecilia Ciganer-Albeniz, de ex van de Franse president Nicolas Sarkozy, trouwt zondag met Richard Attias. De festiviteiten rond het huwelijk begonnen vrijdag.

Cecilia Ciganer-Albeniz, de ex-vrouw van de Franse president Nicolas Sarkozy, treedt dit weekeinde in de Verenigde Staten in het huwelijk met evenementenplanner Richard Attias. Dat vertellen gasten van de bruiloft aan het Franse persbureau AFP.

De feestelijkheden rond het huwelijk begonnen vrijdagavond met een feestje in het huis van de van oorsprong Marokkaanse Attias in Connecticut. Zaterdag zijn de 150 gasten uitgenodigd voor een typisch Amerikaanse Tex-Mex-maaltijd, waarna het gezelschap naar de musical ‘Mama Mia’ op Broadway gaat. De huwelijksceremonie zou gepland staan voor zondag, waarna een receptie gehouden wordt in het Rockefeller Center in New York.

In 2005 verliet de nu 50-jarige Ciganer-Albeniz haar man al tijdelijk voor Attias. De echtelieden verzoenden zich echter een jaar later, toen Sarkozy met zijn presidentiële campagne begon. In oktober vorig jaar kwam het uiteindelijk toch tot een scheiding. Begin vorige maand trouwde de Franse president met zijn vriendin Carla Bruni.

[Novum]