Search
Close this search box.

Fan betaalt 33 duizend voor ‘Sex and the city’

Een Japanse vrouw heeft 33 duizend euro betaald om de première van ‘Sex and the city’ te mogen bijwonen. Ze wordt daarbij vergezeld door actrice Kristin Davis.

Een Japanse vrouw heeft meer dan 33 duizend euro betaald om de première van de film ‘Sex and the city’ te mogen bijwonen in het gezelschap van actrice Kristin Davis. De fan kocht de speciale ‘meet and greet’ op een veiling van Oxfam, zo meldde Us Weekly dinsdag.

De volledige opbrengst van de veiling gaat naar de internationale organisatie, die naar oplossingen zoekt voor armoede en onrechtvaardigheid in ontwikkelingslanden. “Ik ben net teruggekomen uit Afrika en zag met eigen ogen dat we vooruitgang boeken”, vertelde Davis vorige week in het Amerikaanse tijdschrift. “Ik hield er een voldaan gevoel aan over.”

De Japanse dame mag op 27 mei in New York met Davis op de rode loper verschijnen in een paar schoenen van topmerk Jimmy Choo. De schoenen maken deel uit van het prijzenpakket. Ook wordt de ontmoeting met Davis, die in de film Charlotte York speelt, uitgezonden op televisie.

[Novum]