Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Kazan goochelt op de radio

Hans Kazan geeft vrijdag een goochelcursus aan Sander Lantinga. De goochelaar presenteert dan samen met Lantinga De Coen & Sander Show op radiozender 3FM.

Hans Kazan geeft vrijdag een goochelcursus aan Sander Lantinga. De goochelaar is dan te gast in De Coen & Sander Show op radiozender 3FM. Dat heeft jongerenomroep BNN laten weten. Roel van Velzen, die de rol van gastpresentator op zich neemt, verzorgt de muzikale begeleiding bij de goochelkunsten.

Hoe de magie van Kazan moet overkomen via de radio, is nog onduidelijk. “Bij een radioprogramma bedenk je ’s ochtends wat je ’s middags gaat doen”, weet een woordvoerder. “We gaan het radiotechnisch zo leuk mogelijk aankleden en alles is te volgen via een webcam op onze site.”

Wegens een vakantie van Coen Swijnenberg nemen deze week gastpresentatoren de honneurs waar. Naast Van Velzen nemen Arie Koomen en Erik de Zwart plaats naast Lantinga.

[Novum]