Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Floortje houdt pikante foto’s verborgen

Floortje Smit, ex-kandidate van Idols, durft haar pikante foto’s niet op de wc te laten hangen als haar ouders langskomen. Dat zegt ze tegen De Telegraaf.

Ex-Idols-kandidate Floortje Smit durft de pikante foto’s die van haar zijn genomen voor het mannenblad FHM niet op het toilet te laten hangen als haar ouders langskomen. “Met mijn vader heb ik het niet eens over de reportage gehad”, zegt de 24-jarige zangeres zondag in De Telegraaf. “Niet omdat ik mij er voor schaam, maar het blijft toch een beetje vreemd als je ouders tegen je blote kont aankijken.”

Floortje, die in het derde seizoen van Idols tweede werd achter winnares Raffaëla, is naar eigen zeggen op meer gebieden losgeslagen. “Ik ben losser geworden…. In alles. Misschien wel omdat ik mij niet meer zo druk maak om wat anderen van mij vinden”, zegt ze. Ze brak na het verliezen van Idols met haar vriend maar ontkent de geruchten een relatie te hebben met de Canadese ijsdanser Nick Keagan.

[Novum]