Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Freek de Jonge eert Liesbeth List

Freek de Jonge en Mies Bouwman brengen op 17 maart een eerbetoon aan zangeres Liesbeth List. Dat meldt de organisatie van ‘Hommage aan Liesbeth List’.

Freek de Jonge en Mies Bouwman brengen op 17 maart een eerbetoon aan zangeres Liesbeth List. Dat heeft de organisatie van ‘Hommage aan Liesbeth List’ maandag laten weten. Eerder werd al bekend dat Beau van Erven Dorens, Antonie Kamerling en Albert Verlinde meewerken aan de speciale avond, die plaatsvindt in het Amsterdamse theater Meervaart.

Ook Bastiaan Ragas, Vera Mann en Hans van Willigenburg zetten de 66-jarige artieste in het zonnetje. De avond wordt gepresenteerd door Sanne Wallis de Vries. Het eerbetoon aan List vormt de opening van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Traditiegetrouw trapt het festival af met een hommage aan een artiest die van belang is geweest voor de Nederlandse kleinkunst.

[Novum]