Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon overspoeld met liefdespost

Gordon is in zijn nopjes met de liefdespost die hij heeft ontvangen nu zijn relatie met Jose voorbij is. “Ik kreeg meer dan tien aan mij gerichte brieven”.

Gordon is in zijn nopjes met de liefdespost die hij heeft ontvangen nu zijn relatie met de Spaanse Jose voorbij is. “Ik kreeg meer dan tien aan mij gerichte brieven van zowel vrouwen als mannen, die mij graag zouden verwennen en mij wilden troosten na mijn breuk met Jose”, schrijft de presentator in zijn column in weekblad Privé.

De 39-jarige krullenbol genoot van de vele liefdesverklaringen. “Met rode wangen heb ik ze gelezen en bij sommige, die waren voorzien van gedichten recht uit het hart, heb ik met tranen in de ogen gezeten.”

Toch denkt Gordon niet dat hij via de brieven een nieuwe liefde zal vinden. “Liefde overkomt je, zoals ik al eerder schreef, dus maak je om mij geen zorgen! Maar wat een heerlijk gevoel van thuiskomen met het idee dat er zo veel mensen zijn die om je geven, ook al ken je die zelf niet.”

[Novum]