Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Klok verwondt assistent met zwaard

Hans Klok heeft tijdens de perspresentatie van zijn ‘The beauty of magic’-show een van zijn assistentes verwond. De illusionist raakte haar linkerpink.

Hans Klok heeft tijdens de perspresentatie van zijn ‘The beauty of magic’-show een van zijn assistentes verwond. Tijdens een act, waarin de blonde Debby in een kist wordt opgesloten die vervolgens wordt doorboord met zwaarden, raakte de illusionist de linkerpink van zijn bevallige ‘diva of magic’.

De 39-jarige Klok reageerde nuchter op het ongelukje, dat niemand in het publiek was opgevallen. “Het is allemaal njet zonder gevaar als je iemand in een kist stopt met allemaal zwaarden, dan kun je natuurlijk weleens misprikken”, vertelt hij aan Novum Nieuws. Klok merkte niet direct dat er iets mis was. “Nee, ik hoorde ‘au’, maar ik dacht dat het bij de act hoorde.”

Het is niet de eerste keer dat Debby gewond raakt tijdens een act van de blonde magiër. Enkele jaren geleden liep de assistente tweedegraads brandwonden aan buik en hand op bij een act met een kist en brandende spijkers.

Hans Klok trekt vanaf 2 april met ‘The beauty of magic’-show langs de Nederlandse theaters. Daarna doet Klok tot en met september een tournee door Duitsland.

[Novum]