Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon valt op sombere types

Gordon wijt zijn tumultueuze liefdesleven aan zijn slechte keuze in mannen. “Ik laat mensen toe die aan de donkere kant staan of die geen eigenwaarde kennen.”

Gordon wijt zijn tumultueuze liefdesleven aan zijn slechte keuze in mannen. “Ik laat mensen toe die aan de donkere kant staan of die geen eigenwaarde kennen en daardoor niet van zichzelf houden”, schrijft de Topper in zijn column in weekblad Privé. “Hoe kun je liefde geven als je niet eens van jezelf houdt? Oké, eerlijk: misschien waren ze soms te jong om dat al te kunnen weten”, stelt de 39-jarige zanger, die onlangs zijn relatie met de zestien jaar jongere José Manuel verbrak.

Hoewel vele affaires Gordon nog niet de ware Jacob hebben gebracht, blijft hij geloven in de ‘prins op het witte paard’. “Ik heb ongelooflijk veel hartstocht en liefde mogen voelen, en dat is toch echt het mooiste wat er bestaat”, legt hij uit. “Alleen al het feit dat ik dat nog steeds kan voelen, is voor mij een teken dat mijn situatie niet uitzichtloos is. Misschien ben ik daardoor een groot voorbeeld voor de velen die doemdenken dat ‘echte liefde’ niet bestaat. Zij bestaat!”

Zoeken naar een ware liefde doet de zanger niet. “Het overkomt je op een onverwacht moment. Meestal op een tijdstip waarop je gelukkig bent met jezelf”, schrijft hij belerend. Desondanks wil hij liever vandaag dan morgen een nieuwe geliefde in bed hebben. “Ik vind er gewoon geen bal aan zonder een klankbord naast me, of iemand die daadwerkelijk in mij is geïnteresseerd.”

[Novum]