Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Guus Meeuwis brengt boek met bladmuziek uit

Guus Meeuwis heeft een boek met bladmuziek uitgebracht. Voor ‘Groots met een zachte g 2007’ heeft hij zes van zijn favoriete liedjes laten uitschrijven.

Guus Meeuwis heeft een boek met bladmuziek uitgebracht. Voor het foto- en muziekboek ‘Groots met een zachte g 2007’ heeft de Brabantse zanger zes van zijn favoriete liedjes laten uitschrijven, zo meldt hij op zijn website.

De 35-jarige zanger koos voor ‘Tranen gelachen’, ‘Het is een nacht’, ‘Niemand’, ‘Bloemen’, ‘Ik tel tot drie’ en ‘Brabant’. Naast de bladmuziek zijn foto’s toegevoegd van de ‘Groots met een zachte g’-concertreeks, die vorig jaar plaatsvond in het Philips Stadion in Eindhoven. Bovendien krijgt de koper een dvd met backstage-beelden. Het foto- en muziekboek is niet in de winkels verkrijgbaar, maar in de webshop van de zanger.

Guus Meeuwis geeft op 12, 13 en 15 juni wederom drie concerten in het Philips Stadion in Eindhoven. De voetbalfan past zijn concert op 13 juni zodanig aan dat zijn fans niets hoeven te missen van de EK-wedstrijd Nederland-Frankrijk, die op dezelfde avond wordt gespeeld.

[Novum]