Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Halle Berry noemt babydochter Nahla

Halle Berry heeft haar pasgeboren dochtertje de namen Nahla Ariela Aubry gegeven. De 41-jarige actrice is zondag bevallen. Het is het eerste kindje voor Berry.

(Novum/AP) – Halle Berry heeft haar pasgeboren dochtertje de namen Nahla Ariela Aubry gegeven. Dat heeft een woordvoerder van de 41-jarige actrice, die zondag is bevallen, dinsdag bekendgemaakt. Het is het eerste kindje voor Berry.

De vader van het meisje is het 32-jarige fotomodel Gabriel Aubry. De kersverse ouders leerden elkaar twee jaar geleden kennen tijdens een fotoshoot voor modelabel Versace. Eerder gaf Berry al aan dat een huwelijk niet in de planning ligt.

De donkere schone is te zien geweest in films als ‘Catwoman’ en ‘Die another day’. Voor haar veelgeprezen rol in ‘Monster’s ball’ kreeg ze in 2001 een Oscar.

[Novum]