Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Sterren.NL snelste stijger publieke themakanalen

Sterren.NL, het digitale themakanaal van de Tros, is enorm gestegen in populariteit onder de mensen die al digitale televisie hebben. Uit onderzoek van Internetview/NSS blijkt dat hét platform voor Nederlandstalige muziek in januari 2008 10% meer bekendheid heeft gekregen ten opzichte van eerdere onderzoeken in februari en september 2007. Het is daarmee de snelste stijger van alle themakanalen van de Publieke Omroep.

Uit het onderzoek blijkt verder dat Sterren.NL het goed doet binnen de diverse leeftijdsgroepen. In de groep 13 tot 34-jarigen bereikt het station 28% van de kijkers, boven de 35 jaar is dat 37%. De mannelijke kijkers zijn in de meerderheid met 58%, tegen 42% vrouwen.

De kijker kwalificeert Sterren.NL volgens het onderzoek als een tv-zender ‘voor iedereen’ en ‘leuk om samen naar te kijken’. “Het onderzoek onderstreept dat Sterren.NL leeft bij de mensen. Het onderzoek geeft de Tros een stimulans om ook in 2008 verder te gaan op de ingeslagen weg!” aldus Thomas van Maaren, Hoofd Internet & Nieuwe Media (a.i.) van de Tros.

Sterren.NL ook op internet
Sterren.NL is ook live te volgen via een Windows Media Player. Een link naar de stream is te vinden op de voorpagina van Radio.NL waar ook honderden andere radio en tv-zenders te vinden zijn. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten