Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Harry Potter-ster onder strenge bewaking’

Daniel Radcliffe, bekend uit de films over Harry Potter, is onder strenge bewaking gesteld. De maatregel volgt op een doodsbedreiging door een stalker.

Daniel Radcliffe, bekend als Harry Potter uit de gelijknamige filmreeks, is door Warner Bros onder strenge bewaking gesteld. De maatregel volgt op een doodsbedreiging van een stalker, zo meldt de Britse krant The Sun. Maar liefst vier bodyguards zouden de 18-jarige filmster momenteel op de voet volgen.

Rond de opnames op zaterdag voor het zesde deel in de populaire reeks, ‘Harry Potter and the half-blood prince’, zou Radcliffe drie keer van auto zijn gewisseld. Ook zou de auto waarin hij wordt vervoerd constant worden gevolgd door een volgauto.

Radcliffe was nog maar twaalf jaar oud toen ‘Harry potter and the sorcerer’s stone’, het eerste deel in de filmreeks, uitkwam. Hij heeft al toegezegd ook in het laatste deel van de reeks, ‘Harry Potter and the deathly hallows’, mee te spelen. De film zal in 2010 in de bioscopen draaien. ‘Harry Potter and the half-blood prince’ gaat eind dit jaar in première.

[Novum]