Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Heath Ledger heeft mogelijk nog een kind

Heath Ledger heeft mogelijk nog een dochter. Dat onthult de oom van de overleden Hollywoodster in de Australische krant Daily Telegraph.

Heath Ledger heeft mogelijk nog een dochter. Dat onthult zijn oom Hadyn in de Australische krant Daily Telegraph.

De acteur, die in januari overleed na een onbedoelde overdosis medicijnen, had als 17-jarige jongen een affaire met een 25-jarige vrouw. De vrouw, die samenwoonde met een ander, kwam erachter dat ze zwanger was toen de relatie met de blonde schooljongen al voorbij was.

Volgens een andere familiebron dacht iedereen dat het meisje een kind was van de man met wie de vrouw samenwoonde. De vrouw, van wie de identiteit onbekend is, zou nu getrouwd zijn en een gezinnetje hebben.

Als blijkt dat het meisje de biologische dochter van de Hollywoodster is, zou ze recht hebben op een deel van de nalatenschap van Ledger. De acteur, die 28 jaar werd, stelde in 2003 een testament op waarin hij alles aan zijn ouders en zus naliet. Hoewel hij samen met actrice Michelle Williams dochter Matilda Rose kreeg, paste hij het testament nooit aan.

De vader van Ledger liet eerder deze maand weten dat de ex-verloofde van Ledger en zijn 2-jarige kleindochter niet worden vergeten. “Matilda heeft onze prioriteit en Michelle is onlosmakelijk met onze familie verbonden”, stelde Kim Ledger destijds in een verklaring. “We gaan voor ze zorgen en dat is hoe Heath het zou hebben gewild.”

Ledger werd op 22 januari dood aangetroffen in zijn appartement in New York. Uit de autopsie bleek dat de filmster was overleden aan een overdosis medicijnen, waaronder pijnstillers, slaappillen en kalmeringsmiddelen. Hij werd op 9 februari gecremeerd in zijn geboortestad Perth in Australië.

[Novum]