Search
Close this search box.

‘Heather Mills krijgt ruim 32,5 miljoen euro’

Paul McCartney moet ruim 32,5 miljoen euro afstaan aan zijn ex-vrouw Heather Mills. Dat zou de uitkomst zijn van de echtscheidingszaak tussen de ex-geliefden.

Paul McCartney moet ruim 32,5 miljoen euro betalen aan zijn ex-vrouw Heather Mills. Dat is volgens de Britse boulevardkrant The Sun de uitkomst van de langlopende echtscheidingszaak tussen de voormalige geliefden.

Beide partijen zouden vrijdag achter gesloten rechtbankdeuren al op de hoogte zijn gebracht van de beslissing van de rechter over de voorwaarden van de scheiding. Maandag wordt de uitkomst officieel bekendgemaakt.

McCartney en Mills trouwden in juni 2002 en kregen een jaar later een dochter, Beatrice. In 2006 werd bekend dat ze uit elkaar gingen. Sindsdien zijn ze verwikkeld in een langslepende echtscheidingsstrijd. Een week van zittingen achter gesloten deuren gaf vorige maand geen uitsluitsel over de scheidingsvoorwaarden. Naar verluidt eiste Mills aanvankelijk ruim 65 miljoen euro van de naar schatting één miljard euro die McCartney aan vermogen heeft.

[Novum]