Search
Close this search box.

Dita von Teese woest op wanbetaler

Dita von Teese klaagt het bedrijf Erotica Limited aan. Volgens haar krijgt ze nog ruim zestienduizend euro van de organisator van de Britse erotiekbeurs.

Dita von Teese klaagt het bedrijf Erotica Limited aan. De burlesque stripper beweert dat ze nog ruim zestienduizend euro tegoed heeft van de organisator van de Britse erotiekbeurs. Dat meldt TMZ zaterdag op basis van rechtsdocumenten.

De ex-vrouw van Marilyn Manson bleek een hit tijdens een show die ze in 2006 ten beste gaf op de beurs. De organisatoren nodigden haar daarom uit om een jaar later terug te komen voor meerdere optredens. Volgens de 35-jarige Dita zou ze hier ruim dertigduizend euro voor ontvangen, maar heeft ze daarvan slechts de helft gekregen.

Heather Sweet, zoals Dita echt heet, is woest op Erotica Limited en zegt dat ze onverwachts alle banden heeft verbroken. Het zit haar ook niet lekker dat haar optreden van vorig jaar ongevraagd wordt gebruikt ter promotie van de show dit jaar. Wanneer de rechter een uitspraak in de zaak doet, is nog niet bekend.

[Novum]