Search
Close this search box.

Hitlergroet kost Duitse Rebecca plek in Big Brother

De Duitse versie van Big Brother is een kandidate armer. De populaire Rebecca is vrijdag uit het huis gezet nadat ze de Hitlergroet had gebracht.

De Duitse versie van Big Brother is een kandidate armer. De populaire Rebecca is vrijdag uit het huis gezet nadat ze de Hitlergroet had gebracht. “Er zijn duidelijke gemeenschappelijke regels waaraan men zich bij Big Brother moet houden”, stelt Axel Kühn, programmadirecteur bij de Duitse zender RTL II. “Wie die breekt, moet de consequenties accepteren.”

De 24-jarige Rebecca riep tijdens een discussie in de realityshow de beladen woorden ‘Sieg Heil’. Al snel werd de brunette door de programmaleiding apart geroepen en kreeg ze te horen dat ze per direct haar koffers moest pakken. “Het maakt niets uit of de uitspraak in een melige bui werd geuit of uit onwetendheid”, stelt Kühn in een verklaring op de website van de Duitse Big Brother.

[Novum]