Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hans Klok en Pamela blijven media foppen

Dat Hans Klok van de herenliefde is, mag in Nederland geen geheim heten. Volgens de krant The Daily Telegraph heeft hij echter een relatie met Pamela Anderson.

Dat Hans Klok van de herenliefde is, mag in Nederland geen geheim heten. Buiten onze grenzen ligt dat echter anders. Volgens de Britse krant The Daily Telegraph heeft de illusionist een relatie met Pamela Anderson, die hem assisteerde bij zijn Amerikaanse theatershow ‘Faster than magic’. Het is niet voor het eerst dat er amoureuze verbanden tussen de twee worden gelegd.

Een persconferentie in Berlijn, waarbij de twee knuffelend en kussend voor de camera’s poseerden, maakte de aanwezige pers achterdochtig. “De 40-jarige ex-Baywatchbabe heeft de liefde gevonden bij een nieuwe man, de Nederlandse illusionist Hans Klok”, schrijft The Daily Telegraph. “De actrice ligt momenteel in scheiding met haar derde echtgenoot Rick Salomon, maar dat weerhoudt haar er niet van om opnieuw de liefde te ontdekken.”

De samenwerking tussen Klok en Pamela zorgde al eerder voor hevige speculaties. Dat de illusionist in de Verenigde Staten loog over zijn seksuele geaardheid, speelt daarbij een rol. “Ik ben hetero”, zei hij vorig jaar in het radioprogramma van Howard Stern. Dit deed hij op aanraden van zijn rondborstige assistente, zo gaf hij later toe in De Telegraaf.

Volgens Klok is het dan ook Pamela die bewust de media bespeelt. “Hoewel dat nergens in haar contract staat, doet Pamela steeds heel knuffelig met mij”, vertelde hij in september aan het ochtendblad. “Ze ligt tegen me aan als we ergens naar toe gaan, zegt dat ze verliefd is op een grote blonde man die goed kan pokeren. En vertelt dan vervolgens dat ik zo goed kan pokeren.”

Het duo woonde vrijdag in Berlijn de opnamen bij van de tv-show Willkommen bei Carmen Nebel, waarin Klok enkele trucs opvoerde. De entertainer trekt vanaf begin volgende maand met zijn show ‘The beauty of magic’ door Nederland. Daarna reist hij met zijn show door Duitsland.

[Novum]