Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Madonna wordt M-dolla

Dat Madonna zichzelf keer op keer opnieuw uitvindt, is allang bekend. Voor haar album ‘Candy store’ heeft ze zich zelfs de nieuwe bijnaam M-dolla toegedicht.

Dat Madonna zichzelf keer op keer opnieuw uitvindt, is allang bekend. Voor haar nieuwste album ‘Candy store’ heeft ze zich zelfs een nieuwe bijnaam toegedicht. ‘M-dolla’ staat groot op de boksriem die ze draagt op de cover van het album, die vrijdag werd vrijgegeven door platenlabel Warner Music. Ook staan er gouden dollartekens op de riem en de tekst ‘give it to me’.

Aan haar hand draagt de 49-jarige ster een grote ring met daarop eveneens de naam M-dolla. Het stoere boksthema dat overheerst op de cover van de cd en in het begeleidende boekje wordt doorgetrokken in de publiciteitscampagne die onlangs van start ging. Zo verscheen Madonna als bokser op de covers van de tijdschriften Dazed & Confused en Interview.

‘Hard candy’, met daarop de single ‘4 minutes’, ligt in Europa vanaf 28 april in de winkel. Aan de plaat werkten artiesten mee als Justin Timberlake, Timbaland en Pharrell Williams.

[Novum]