Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hogan aangeklaagd voor auto-ongeluk zoon

Hulk Hogan wordt aansprakelijk gesteld voor het ongeluk dat hun zoon Nick veroorzaakte. De medepassagier raakte zwaargewond en dient nu een aanklacht in.

(Novum/AP) – Hulk Hogan wordt aangeklaagd. Hogan, wiens echte naam Terry Bollea luidt, wordt samen met zijn vrouw Linda aansprakelijk gesteld voor het ongeluk dat hun 17-jarige zoon Nick in augustus veroorzaakte. Dit zou het stel miljoenen kunnen kosten.

De Hogan-telg reed met zijn auto tegen een boom nadat hij de controle over het stuur verloor. Zijn medepassagier, de 22-jarige John Graziano, raakte ernstig gewond. De advocaten van de oorlogsveteraan, die bij het ongeluk geen gordel om had, dienden maandag een officiële aanklacht in tegen de 54-jarige ex-worstelaar en zijn vrouw.

Graziano raakte na het ongeluk in coma en moet waarschijnlijk de rest van zijn leven medisch verzorgd worden. Een van de advocaten verklaarde dat de schadevergoeding tot in de miljoenen dollars kan oplopen.

Tegen de zoon van Hogan zijn meerdere aanklachten ingediend, onder meer wegens het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel door roekeloos rijden.

Hogan, een icoon in de wereld van World Wrestling, zette in 2000 een punt achter zijn worstelcarrière. Hij is te zien in de realityshow Hogan Knows Best, die in Nederland wordt uitgezonden door MTV.

[Novum]