Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Idol Nikki komt binnen op één

De kersverse Idol Nikki Kerkhof komt maandag binnen op nummer één met haar debuutsingle ‘Hello world’. De zangeres stoot Leona Lewis van de troon.

De kersverse Idol Nikki Kerkhof komt maandag binnen op nummer één met haar debuutsingle ‘Hello world’. De 24-jarige zangeres, die zaterdag als winnares uit de bus kwam van het vierde seizoen van Idols, stoot Leona Lewis van de eerste plaats van de Single Top 100.

De videoclip voor het vrolijke nummer nam Nikki woensdag op in de Amsterdamse Melkweg. Ook haar voormalige rivalen Nathalie en Charlene zijn in de clip te zien.

De Britse zangeres Duffy, die wel de nieuwe Amy Winehouse wordt genoemd, komt binnen op de derde plaats met haar single ‘Mercy’. Winehouse blijft met Mark Ronson op de tweede plaats staan met ‘Valerie’. Jeroen van der Boom debuteert op nummer acht met zijn nieuwe nummer ‘Betekenis’.

Ook in de Mega Album Top 100 doen Nederlandse artiesten het goed. Racoon komt met het nieuwe album ‘Before you leave’ binnen op nummer twee. Hij wordt gevolgd door Alain Clark, die met ‘Live it out’ op de derde plaats blijft staan. Amy Winehouse houdt de koppositie in de lijst vast met haar veelgeprezen plaat ‘Back to black’.

[Novum]