Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jan zit graag aan billen Yolanthe

Jan Smit is een echte ‘billenman’. Dat verklapt zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen. “Hij wil altijd aan mijn billen zitten”, lacht de 23-jarige actrice.

Jan Smit is een echte ‘billenman’. Dat verklapte zijn vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen woensdag tijdens de presentatie van haar lingerielijn ‘Yolanthe’s choice’. “Hij wil altijd aan mijn billen zitten”, lacht de actrice, die met Livera in zee is gegaan voor haar eigen lijn.

Yolanthe, die woensdag haar 23e verjaardag vierde, werd een jaar geleden door de lingerieketen benaderd. “Ik ben nog hartstikke jong en dit is natuurlijk heel bijzonder”, zegt de brunette. “Er ging heel veel tijd in zitten, maar het resultaat mag er wezen.” De lijn bestaat naast lingerie uit bad- en nachtkleding.

De mooie actrice had veel invloed op de uiteindelijke collectie. “Ik ben heel nauw bij het proces betrokken geweest. Ik wilde het alleen doen als het echt mijn keuze was.”

Jan mocht ook zijn ongezouten mening geven tijdens het samenstellen van de collectie. “Dat is dus het probleem”, verzucht Yolanthe, die in juli met haar vriend in Volendam gaat wonen. “Jan vindt alles mooi, ik kan er dus weinig uit opmaken. Maar wel heel lief dat hij alles leuk vindt.”

‘Yolanthe’s choice’ ligt vanaf donderdag in de winkel. Iedere maand wordt een nieuw setje toegevoegd aan de collectie.

[Novum]