Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tori Spelling zwanger van meisje

Tori Spelling is zwanger van een meisje. “We waren in shock toen de echo uitwees dat het een meisje is”, vertelt de 34-jarige actrice aan tijdschrift People.

Tori Spelling is zwanger van een meisje. “We waren in shock toen de echo uitwees dat het een meisje is”, vertelt de Amerikaanse actrice aan het Amerikaanse tijdschrift People. “Ik moest meteen huilen. Ik heb al een prachtige zoon en nu krijg ik ook een dochter. Ongelooflijk.”

De 34-jarige Spelling en haar man, acteur Dean McDermott hebben al een zoon, Liam (1). McDermott heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie, Jack (9). “Ik dacht dus dat hij alleen jongens kon verwekken”, bekent Tori. “Ik wilde altijd al een dochter omdat ik zelf zo meisjesachtig ben.”

Spelling heeft zelf een moeilijke relatie met haar moeder Candy. De wankele relatie met haar moeder bereikte een dieptepunt toen ze twee jaar geleden via via moest vernemen dat haar vader, televisieproducent Aaron Spelling, was overleden. Inmiddels zijn de dames weer ‘on speaking terms’. Tori hoopt met haar dochter te bewijzen dat de geschiedenis zich niet hoeft te herhalen. “Ik kan niet wachten om een goede moeder en vriendin voor haar te zijn.”

Tori Spelling werd bekend als Donna Martin in de televisieserie Beverly Hills 90210, die werd geproduceerd door haar vader Aaron. Hij was ook het brein achter series als Dynasty en Charlie’s Angels.

[Novum]