Search
Close this search box.

‘Janet Jackson opgenomen in ziekenhuis’

Janet Jackson is maandagavond in een ziekenhuis in Los Angeles opgenomen met ademhalingsproblemen. Dat meldt Us Magazine op basis van een anonieme bron.

Janet Jackson is maandagavond opgenomen in een ziekenhuis in Los Angeles met ademhalingsproblemen. Dat meldt Us Magazine op basis van een anonieme bron. Een woordvoerder van de 41-jarige r&b-ster bevestigt in het Amerikaanse tijdschrift dat de zangeres kampt met gezondheidsproblemen, maar stelt dat het een hardnekkig griepvirus is en dat het goed met Jackson gaat.

Afgezien van haar gezondheidsproblemen gaat het de Jackson-telg voor de wind. Haar laatste album ‘Discipline’ staat op nummer één in de Amerikaanse Billboard Top 200. In de Nederlandse Mega Album Top 100 doet de plaat het wat minder goed. Daar daalde de cd naar de vijftigste plek.

[Novum]