Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jim geschokt door plotseling overlijden platenbaas

Jim Bakkum is diep geschokt door het overlijden van zijn platenbaas Bob van Hellenberg Hubar. “Ik kan het nog amper beseffen”, schrijft hij op zijn website.

Jim Bakkum is diep geschokt door het overlijden van zijn platenbaas Bob van Hellenberg Hubar. “Ik kan het nog amper beseffen. Hij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven”, zo schrijft de zanger op zijn website. Hubar, die ook werkzaam was als filmproducent, overleed dinsdagavond op 57-jarige leeftijd. Hij kreeg een scheurtje in zijn aorta en overleed drie uur later in het ziekenhuis.

Hubar richtte enkele jaren geleden samen met André de Raaff en Denis Wigman het entertainmentbedrijf CTM op. Platenlabel CMM, waar Jim onder contract staat, maakt daar deel van uit. “Samen met Bob heb ik de concepten voor mijn videoclips bedacht, de fotoshoots, de kledingstijl. Bob was heel creatief”, schrijft Jim.

Ook bij de opnamen van zijn nieuwe album, de opvolger van het Nederlandstalige ‘Vrij’, zal Jim zijn platenbaas missen. “Het is zo wennen dat ik nu aan een album bezig ben, wat hij zou gaan uitbrengen. Wij zouden samen ongetwijfeld weer alle creatieve dingen voor onze rekening nemen.”

Hubar, die films produceerde als ‘Wild romance’ en ‘Filmpje’, wordt maandag begraven op de Amstelveense begraafplaats Zorgvlied.

[Novum]