Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Fan trekt beurs voor jurk van Amy Winehouse

De jurk die Amy Winehouse droeg tijdens de uitreiking van de Grammy Awards heeft op een veiling 2500 euro opgebracht. Het geld is voor het goede doel.

De jurk die Amy Winehouse droeg tijdens een optreden ter gelegenheid van de uitreiking van de Grammy Awards heeft op een veiling ruim 2500 euro opgebracht. Het geld komt ten goede aan een stichting die zich inzet voor de bestrijding van borstkanker.

De Londense ‘Higghe’ mag zich de trotse eigenaar noemen van het zwarte Dolce & Gabbana-jurkje met zwarte ruches, zo meldt de Britse krant The Sun. Filmstudio Twentieth Century Fox organiseerde de veiling voor het goede doel ter promotie van de film ’27 Dresses’.

Fans die achter het net visten voor het kledingstuk van Winehouse hoeven niet te treuren, want er zijn nog meer japonnen te koop. Zo hebben sterren als Mariah Carey, Girls Aloud, Sugababes en Dannii Minogue ook hun jurkjes aangeboden voor de veiling.

Op de roze tuniek die is afgezet met strass-steentjes van Mariah Carey staat momenteel een bod van ruim 330 euro. De zilveren halterjurk van Dannii Minogue is meer in trek. Een fan heeft een bod van bijna 490 euro gedaan. Voor de T-shirtjurkjes van de Sugababes met de opdruk ‘Feel my hits’ heeft de hoogste bieder momenteel 455 euro over.

[Novum]