Search
Close this search box.

Junkie XL treedt op in Amsterdamse platenzaak

Junkie XL geeft zaterdag een ‘secret gig’ in de Amsterdamse Jordaan. Het optreden van de Nederlandse dj in platenzaak Phantasio begint om 17.15 uur.

Junkie XL geeft zaterdag een ‘secret gig’ in de Amsterdamse Jordaan. Het optreden in platenzaak Phantasio begint om 17.15 uur. “Hij wilde iets doen in zijn oude buurtje”, vertelt zijn manager. De Nederlandse dj woont sinds vijf jaar permanent in Venice in Californië.

Tom Holkenborg, zoals de dj eigenlijk heet, bracht vorige week zijn nieuwe album ‘Booming back to you’ uit. Het album wordt zondagmiddag gepresenteerd in de Amsterdamse Melkweg.

Junkie XL scoorde in 2002 onder de naam JXL een wereldwijde hit met ‘A little less conversation’, een remix van een nummer van Elvis Presley. De 40-jarige artiest werkte samen met sterren als Britney Spears, Coldplay, Justin Timberlake, Scissor Sisters en Avril Lavigne. Donderdag maakte hij bekend dat hij een remix heeft gemaakt van de nieuwe single van Madonna, die op 14 april verschijnt.

[Novum]