Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Jurylid X-factor koopt huis voor Leona Lewis

Leona Lewis krijgt van Simon Cowell, het jurylid van X-factor, een huis in Los Angeles. Het huis kost 3,1 miljoen euro. Dat meldt het Britse tijdschrift People.

Leona Lewis, die momenteel een nummer één-hit scoort in de Verenigde Staten, hoeft zich geen zorgen te maken over onderdak. Simon Cowell, het jurylid door wie ze zich voor X-factor vaak heeft laten beoordelen, koopt een huis voor zijn ontdekking. Het optrekje, dat 3,1 miljoen euro kost, staat in Los Angeles. Dat meldt de Britse krant The People.

De 22-jarige zangeres, die met het nummer ‘Bleeding love’ ook in Nederland de toppositie in de hitlijsten heeft bereikt, gilde het uit toen ze het nieuws te horen kreeg. “Simon is erg zuinig met zijn geld en vergooit het niet graag”, zegt een anonieme bron. “Hij voorspelt een fantastische toekomst voor Leona, volgens hem wordt ze een wereldwijde ster zo groot als Shirley Bassey of Whitney Houston.”

Lewis is de eerste Britse artieste die sinds 1987 een nummer één-hit scoort in de Verenigde Staten. Naar eigen zeggen is het altijd haar droom geweest door te breken in Amerika. Onlangs wilde ze een huis kopen in Londen, maar zag de prijs met 125.000 euro verhoogd toen de eigenaren zich realiseerden wie ze was. De zangeres kwam vervolgens terug op haar voornemen.

[Novum]