Search
Close this search box.

Moby moet uitkijken voor zijn buren

Moby mag wel uitkijken voor zijn buren. De muzikant heeft de buurt op scherp gesteld, ze zijn namelijk bang voor de overlast die hij zal veroorzaken.

De buren van de Amerikaanse popmuzikant Moby zijn niet al te blij met de komst van hun nieuwe buurman. De 42-jarige artiest, bekend van de nummers ‘Go’ en ‘Find my baby’, is druk bezig al zijn instrumenten te installeren in zijn garage. Zijn buren staan alvast op scherp voor de mogelijke overlast die Moby gaat veroorzaken, meldt New York Post.

De artiest, die momenteel in de hitlijsten staat met zijn plaat ‘Disco lies’, heeft een huis gekocht in het Amerikaanse Hollywood Hills. Één van de buren heeft alvast een goede tip voor de muzikant. “Hij kan maar beter rustig aan doen. Onlangs hebben we Prince nog de straat uitgeschopt wegens geluidsoverlast.”

[Novum]