Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kaal hoofd dreigt voor Sascha Visser

TMF-kijkers kunnen op de site van de zender stemmen op hun favoriete kapsel voor vj Sascha Visser. Vooralsnog heeft 49 procent een voorkeur voor een kale kop.

Sascha Visser is binnenkort waarschijnlijk met een kaal hoofd te bewonderen. De TMF-vj en acteur wil een nieuw kapsel en heeft besloten dat TMF-kijkers zijn nieuwe haardracht mogen bepalen.

Op de website van de muziekzender kunnen kijkers stemmen op hun favoriete kapsel voor de 19-jarige Visser. Daarbij kunnen zij kiezen tussen onder meer een hanenkam, een kale kop en een nette scheiding. Vooralsnog hebben bijna 3900 mensen hun stem uitgebracht. Onder de helft van hen geniet een kale Sascha de voorkeur.

Volgende week vrijdag wordt in de uitzending van het programma Reaction, dat Visser mede presenteert, bekendgemaakt met welke haardos de huidige krullenbol zich zal tooien. Die wordt hem dan ook direct live aangemeten.

[Novum]