Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Amerikaanse variant op Boer Zoekt Vrouw

Het KRO tv-programma ‘Boer Zoekt Vrouw’ steekt de oceaan over. Ook Amerikaanse boeren gaan op zoek naar een levensgezel. Het programma ‘Farmer Wants a Wife’ is vanaf volgende maand te zien, meldt de zender CW op zijn website. Het originele Britse concept is voor de Amerikaanse versie aangepast. Draait het in de originele versie om tien boeren die uit een aantal vrouwen kunnen kiezen, in de Amerikaanse variant strijden tien stadsvrouwen om dezelfde boer.

Zij moeten elkaar wegspelen door opdrachten uit te voeren. Iedere week moet een vrouw naar huis, waarna uiteindelijk één vrouw het hart van de boer kan stelen. Boer Zoekt Vrouw, in Nederland een ongekende kijkcijferhit, is tot nu toe uitgezonden in twaalf verschillende landen. Ook in onder meer Groot-Brittannië, België en Noorwegen werd het een succes. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten