Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Leonard Cohen geeft Amsterdams parkconcert

Leonard Cohen komt deze zomer naar Amsterdam. De Canadese singer-songwriter geeft op 12 juli een openluchtconcert in het hoofdstedelijke Westerpark.

Leonard Cohen komt deze zomer naar Amsterdam. De Canadese singer-songwriter, bekend van nummers als ‘So long, Marianne’ en ‘Suzanne’, geeft op 12 juli een concert in het hoofdstedelijke Westerpark. Dat heeft concertorganisator Mojo woensdag bekendgemaakt.

Het is vijftien jaar geleden dat de artiest, die vorige week werd opgenomen in de Rock ’n Roll Hall of Fame, voor het laatst in Nederland was.

Het optreden maakt deel uit van een reeks concerten die onder de naam Live at Westerpark plaatsvindt in het Amsterdamse park. Ook R.E.M., Radiohead en Mika geven er deze zomer een concert. Vorig jaar stonden onder anderen John Legend, Björk en de Scissor Sisters er op het podium.

[Novum]