Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Wereldprimeur’ voor Racoon met interactieve clip

Racoon heeft een wereldprimeur te pakken. Volgens muziekdistributeur Pias althans is de Zeeuwse formatie de eerste band met een interactieve videoclip.

Racoon heeft een wereldprimeur te pakken. Volgens muziekdistributeur Pias althans is de Zeeuwse formatie de eerste band in de geschiedenis met een interactieve videoclip.

De zogenoemde i-clip van het nummer ‘Lucky all my life’ is te zien bij TMF en MTV. Mensen met digitale televisie van UPC kunnen op de rode knop van hun afstandsbediening drukken als het nummer voorbijkomt en krijgen dan toegang tot een interactief menu, waarin ze onder meer kosteloos een home video van de band en een concertregistratie kunnen bekijken.

‘Lucky all my life’ is afkomstig van het album ‘Before you leave’, dat eind vorige maand uitkwam. De plaat van de band, die hits scoorde met ‘Love you more’ en ‘Laugh about it’, bereikte al in de voorverkoop de gouden status. Dit houdt in dat er voor de release al meer dan dertigduizend exemplaren werden verkocht.

[Novum]