Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kane neemt cd op in tuinhuisje

Kane werkt onder meer in een tuinhuisje aan de nieuwe cd. De titel en de releasedatum zijn nog onbekend. Ook houdt Kane een kleine try-outtoer door Nederland.

Kane neemt het nieuwe album onder meer op in het tuinhuisje van frontman Dinand Woesthoff. “Wij werken de hele tijd op minimaal twee verschillende plekken tegelijk aan onze nieuwe plaat”, meldt Woesthoff op de Hyves-pagina van de band. “Dat was vooral in New York en Delft. Afgewisseld met Ibiza, Los Angeles, Londen en … bij mij in de tuin.”

Het nummer ‘Catwalk criminal’ staat momenteel op de 44e plaats in de Single Top 100, maar de opvolger van de eerste single van het nieuwe album staat al vast. “De volgende single heet ‘Shot of a gun'”, verklapt Woesthoff. “De video hebben we vorige week in Los Angeles en Brussel geschoten.”

Op 23 april geeft de rockband een try-out in de Haagse popzaal Paard van Troje. Kaarten voor het concert waren zaterdag binnen no-time uitverkocht. De zanger kondigt aan dat fans die naast een kaartje grepen, een herkansing krijgen. “We zijn bezig met het plannen van een kleine try-outtoer langs acht steden”, schrijft de 35-jarige Woesthoff. “Zeker na de consternatie van afgelopen zaterdag, lijkt het de juiste beslissing.”

Kane geeft op 28 juni een concert in de Rotterdamse Kuip. De titel en de releasedatum van het nieuwe album zijn nog onbekend.

[Novum]