Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kate Moss trotse bezitter van Londense taxi

Kate Moss heeft zichzelf een nieuwe auto cadeau gedaan. Het topmodel bestuurt sinds deze week een originele ‘black cab’, zo meldt de Britse krant Daily Mail.

Kate Moss heeft zichzelf een nieuwe auto cadeau gedaan. Het topmodel bestuurt sinds deze week een originele ‘black cab’, zo meldt de Britse krant Daily Mail. De 34-jarige Moss heeft haar eerste ritje inmiddels achter de rug.

De blondine kroop achter het stuur om haar vriendinnen van een pub naar haar huis te rijden. “Kate was helemaal in haar nopjes”, vertelt een getuige. “Bij vertrek tikte ze op de ramen van het café om de rest van haar vrienden haar nieuwe vervoersmiddel te laten zien.”

Moss is niet de enige particulier met een eigen taxi, die zo’n 44 duizend euro kost. Steeds meer sterren zouden een eigen taxi kopen om daarmee onopvallend door de Britse hoofdstad te kunnen manoeuvreren.

Vijf jaar geleden liet Arnold Schwarzenegger een ‘black cab’ verschepen naar Californië. De overleden regisseur Stanley Kubrick speelde ook regelmatig voor ‘cabbie’, net als de Britse acteur Stephen Fry, die er eentje kocht om parkeerbonnen te ontlopen. “Ik parkeer mijn taxi soms de hele dag op een standplaats en niemand heeft het ooit opgemerkt”, vertelde hij onlangs.

[Novum]