Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Linda de Mol ziet toekomst met nieuwe liefde

Linda de Mol ziet een toekomst met haar nieuwe liefde Jeroen. “Ik zou onze liefde niet meer zo heel pril willen noemen. Ik denk echt dat er toekomst in zit.”

Linda de Mol ziet een toekomst met haar nieuwe liefde Jeroen Rietbergen. In De Telegraaf vertelt ze donderdag uitgebreid over haar verliefdheid. “Ik zou onze liefde niet meer zo heel pril willen noemen”, zegt de presentatrice, die eind november na twaalf jaar brak met haar man Sander Vahle. “Ik denk echt dat er toekomst in zit.”

In december bevestigde de manager van De Mol dat er iets gaande was tussen de blonde presentatrice en de toetsenist van Marco Borsato, die eerder een relatie had met Lieke van Lexmond.

De Mol vertelt dat de aandacht van de media voor de ontluikende relatie moeilijk was voor het stel. “Het is best raar dat zo veel mensen een mening hebben. Ook over Jeroen. Er wordt gezegd dat ik te snel in zijn armen ben gevallen. Maar er is toch geen wetboek waarin staat hoe snel je opnieuw verliefd mag worden. Je hebt dat bovendien niet zelf in de hand. We hebben heel veel te maken gehad met oordelen.”

Tijdens hun eerste vakantie samen in Portugal, werden Linda en Jeroen achtervolgd door hordes fotografen. “Alsof Brad Pitt en Angelina Jolie in Portugal waren geland. Gelukkig gaat Jeroen er goed mee om. De laatste drie dagen, toen wij alleen nog maar om de situatie konden lachen, was iedereen weer vertrokken.”

De 44-jarige De Mol betrekt haar kinderen Julian (10) en Noa (7) ook bij haar liefdesleven. ” Ze hebben hem al wel ontmoet. Sander en ik zijn daar heel bewust mee bezig. Je wilt dat zij van alles eerder op de hoogte zijn dan de ouders van de kinderen op het schoolplein.”Ook met Sander staat Linda nu op goede voet. “Wij hebben alles samen heel goed kunnen regelen. De kinderen, de financiën. Alles”, vertelt ze. “Sander en ik gaan heel vriendschappelijk met elkaar om.”

[Novum]