Search
Close this search box.

Patrick Swayze ziek maar optimistisch

Patrick Swayze heeft bevestigd dat hij alvleesklierkanker heeft. Zijn woordvoerder ontkracht echter dat de acteur nog maar vijf weken te leven heeft.

Patrick Swayze bevestigt de berichten dat hij alvleesklierkanker heeft. In een verklaring tegenover de Amerikaanse website TMZ stelt de woordvoerder van de 55-jarige ‘Dirty dancing’-acteur dat de ziekte bij zijn cliënt is vastgesteld en dat hij momenteel ‘wordt behandeld’.

Woensdag bracht het Amerikaanse tijdschrift National Enquirer het bericht over de ziekte van Swayze naar buiten. De bewering in het blad dat de kanker inmiddels is uitgezaaid naar andere organen en dat acteur nog maar vijf weken te leven heeft, zou echter niet kloppen. “De verhalen over een tijdsprognose en fysieke bijwerkingen kloppen absoluut niet. We zijn erg optimistisch over het verloop van de ziekte.”

[Novum]