Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lisa Marie Presley klaagt Britse krant aan

Lisa Marie Presley sleept de Daily Mail voor de rechter. De dochter van Elvis en Priscilla Presley voelt zich beledigd door de Britse krant vanwege een foto.

Lisa Marie Presley sleept de Daily Mail voor de rechter. De dochter van Elvis en Priscilla Presley voelt zich diep beledigd door de Britse krant, die maandag een foto van haar afdrukte en suggereerde dat de zangeres een ‘ongezonde eetlust’ heeft en ‘net zo dichtslibt als haar vader’. Dat meldt de BBC zondag.

Door de publicatie, die wereldwijd werd overgenomen, voelde de 40-jarige Presley zich gedwongen om bekend te maken dat ze geen eetprobleem heeft, maar een kindje verwacht met haar man, de 46-jarige gitarist en muziekproducer Michael Lockwood.

“Toen de paparazzi een glimp van mij en mijn groeiende buik hadden opgevangen, is de pers als een groep wilde coyotes op me gedoken”, schreef Lisa Marie op haar MySpace-pagina. “Ik hoop dat ze nu stoppen me lastig te vallen. Hun gedrag van de laatste dagen was walgelijk en onverantwoordelijk.” Wat ze precies eist van de Daily Mail, is onduidelijk.

Presley, die dit najaar moet bevallen, heeft al twee kinderen uit een eerder huwelijk met Danny Keough, Riley (18) en Benjamin (15). Ze was verder kort getrouwd met Nicolas Cage en Michael Jackson.

[Novum]